Meer houtgebruik in horeca
hout in horeca, contrast, sfeer, barblad, restaurant, bartafel, akoestiek
16595
post-template-default,single,single-post,postid-16595,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Meer houtgebruik in horeca

Vanuit Scandinaviƫ is het over komen waaien en veel designers en ontwerpers passen het toe. Het is weer helemaal een trend om hout, in zijn meest pure vorm, toe te passen in je interieur. Hout mag eenvoudig hout zijn, ruw, onbewerkt of juist strak en verfijnd. Dit prachtige natuurproduct laat zich ideaal en eenvoudig verwerken in onder meer de bar. Maar wordt vanzelfsprekend ook veel toegepast voor prachtige tafels, robuuste snijplanken, fraaie stoelen en zelfs voor lampen.

Brengt warmte en sfeer in je inrichting

Het is maar net welke combinaties je maakt waardoor de ruimte of huiselijke overkomt of juist meer een strakkere en chiquere sfeer. Stoelen met houten onderdelen zijn bij uitstek geschikt voor de horeca. Restaurant Lysverket in Bergen laat mooi zien hoe verschillend materiaal en de diverse soorten hout elkaar versterken. Dit in combinatie met banken die met stof bekleed zijn die de akoestiek in de grote ruimten weer ten goede komt. Mixen en matchen van materialen mag weer!