Akoestische wandpanelen
16604
post-template-default,single,single-post,postid-16604,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Akoestische wandpanelen

Een grote ruimte kan vaak hol klinken en veel geluid weerkaatsen. Met kleine ingrepen kun je dit het geluid dempen door te werken met vilten wandbekleding. Je kunt bijvoorbeeld werken met standaard panelen tegen plafond of wanden. Deze zijn makkelijk op maat te bestellen bij diverse projectinrichters. Ook kun je kiezen voor speelse en stijlvolle wandbekleding waarbij je meteen een ‘catchy’ element creĆ«ert in je horeca-etablissement.

Diverse ontwerpers maken tegenwoordig speelse wandtegels in geometrische patronen

Dat wandbekleding niet saai hoeft te zijn tonen deze voorbeelden. Diverse merken en designers maken tegenwoordig speelse wandtegels in geometrische patronen. Zoals de hexagon vilten tegels van designers Form Us With Love voor Baux, de diamantvormige tegels Fazett en de speelse losse panelen van ZilenZio (beide Zweedse merken). Dichter bij huis zijn de producten van het Belgische bedrijf Buzzi.Space. Kunstenares Claudy Jongstra maakt al jaren van vilt kunstwerken, zoals de geel-blauwe wand voor het Fries Museum. Niet alleen mooi als kunstwerk, ook heel functioneel en dempend vanwege het materiaal.