Verlichtingtrends gespot in Milaan
16680
post-template-default,single,single-post,postid-16680,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Verlichtingtrends gespot in Milaan

Voor verlichting kun je veel inspiratie opdoen tijdens de designweek in Milaan. De trends zijn uiteenlopend, van klassieke stijlen gecombineerd met eigentijdse verschillende materialen als metaal, glas, keramiek of porselein.

'Facetglas met een geeft een speels en caleidoscopisch effect'

Vers gepresenteerd in Milaan zijn de nieuwe kleuren in de collectie Cable Lights in zachte blauwtinten en contrastrijk zwart van Patrick Hartog Design. Ronde bolvormen, uniek of met meerdere samen gecombineerd tot een moderne kroonluchter. Bij Moooi zijn ook de lampen zelf met een patroon bewerkt. Tijdens Ventura Lambrate werd de bollamp Bolle van Giopato & Coombes in een speciaal ingerichte stijlvolle showroom gepresenteerd. Klassieke glasvormen in hanglampen zien we terug in de I FLAUTI collectie van Giopato&Coombes.  De Ballaton lampen in koperkleur gecombineerd met klassiek facetglas van MM Lampadari laten zien dat koperkleur nog steeds toegepast wordt.

Beeldmateriaal via BloomInspiration.com