Smokey Glass verlichting
16585
post-template-default,single,single-post,postid-16585,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Smokey Glass verlichting

Smokey Glass zien we steeds meer terug bij diverse designers en ontwerpers. De sfeer en warme kleuren doen je denken aan de jaren 70. De Bulb lamp is van designer van Sofie Refer by &tradition en zagen we afgelopen september op Maison&Objet. De lamp Flask van Tom Dixon kenmerkt zich door zijn grijze kleur en ronde vorm. Deze lampen passen met hun ronde vorm goed boven een lange bar.

Smoked Glass hanglampen zijn mooi als bundel boven een ronde tafel

Norman Copenhagen presenteert de serie AMP in eenzelfde stijl in verschillende formaten en tinten. Mooi om te bundelen boven een ronde tafel of spectaculair voor bijvoorbeeld in de entree om een grote bundel op te hangen. De lamp Encalmo Stamen van designer Jeremy Pyles kennen we al langer en is van Niche Modern. Encalmo is een Italiaanse term voor 2 verschillende glas bubbels die samen zijn gesmolten tot een vorm.

Afbeeldingen van links naar rechts: Flask by Tom Dixon, Encalmo Stamen by Niche Modern, Bulb by &tradition, AMP lamp smoke black by Normann Copenhagen, grote afbeelding met bundel lampen via Pinterest.