New York Bistro Style
interior inspiration restaurant NY Bistro
16691
post-template-default,single,single-post,postid-16691,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

New York Bistro Style

New York Bistro Style

De typische New York Bistro Style kenmerkt zich Classic Chic gecombineerd met een strak modern interieur. Stoere, warme en donkere materialen en moderne eclectische elementen in het interieur. Ook restauranteigenaar Paul van Fabbrica in Bergen NH liet zich inspireren door deze stijl. Het interieur is ruim omgezet, met veel verschillende hoeken en afwisselende ruimtes. In combinatie met de donkere en warme sfeer voelt het restaurant warm en intiem aan. Ook de kaart is geïnspireerd op de NY Bistro Style, je kunt hier terecht voor een Plateau de Fruit du Mer tot een klassieke burger, de kaart is internationaal. In het midden van restaurant bevinden zich een aantal zitjes die uitzicht bieden op de open keuken.

Stoere, warme en donkere materialen en moderne eclectische elementen in het interieur

Design wordt afgewisseld met klassieke stoelen, strakke witte tafelkleden en vintage meubels van o.a. Neef Louis. Voorin het restaurant staan onderaan de welbekende vlinderstoelen van Eames, bistro stoelen van Herman Miller, Smoked Glass lampen door eigenaar Paul de Wit meegenomen uit Engeland, Vaas Hanglampjes van Lee Broom. Achterin is o.a. gebruik gemaakt van vintage meubels van Neef Louis, John Derian brodjes komen uit Brooklyn, NY, zelf ingekocht tijdens een citytrip.  De ambachtelijk vervaardigde leren schortenlijn van WITLOFT zijn zelfgemaakt en worden o.a. verkocht via hun eigen winkel PT Post (ook gevestigd in Bergen).

Fabbrica, Breelaan 21, Bergen www.fabbrica.nl

Beeldmateriaal via BloomInspiration.com