Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift
trendkleur, verf, paint, flexa, denimdrift, color, coloroftheyear, interieur, interior, inspiratie, inspiration
16708
post-template-default,single,single-post,postid-16708,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift

De Flexa ColourFutures is een jaarlijks terugkerend wereldwijd onderzoek over trends en gaat dieper in op de voornaamste kleurentrends voor het komende jaar en voorspelt de Kleur van het Jaar. Voor 2017 is het thema ‘Life in a new light’. De lancering van de Kleurentrends voor 2017 vragen om een frisse kijk op het leven. Dé Kleur van het Jaar Denim Drift belichaamt precies de mood van 2017 en sluit aan bij talloze interieurstijlen.

Denim Drift: een veelzijdige en frisse kleur en makkelijk te combineren.

Om alle aspecten van de Kleur van het Jaar tot uiting te laten komen, heeft Flexa een familiepalet ontwikkeld van blauw in diverse tinten; een nieuwe manier om kleurencombinaties te benaderen. Ontdek de Kleur van het Jaar 2017, Denim Drift, en het ondersteunende kleurenpalet die een frisse kijk op het leven geven op Flexa.nl. Het is een prachtig kleurenpalet, eenvoudig te begrijpen toch zo nieuw, verfijnd en veelzijdig.

Producten van boven naar beneden: Hay About a Chair AAC22, Essenza Ryan Sierkussen, Gubi Grashoppa Task Tafellamp.